Over ons

AWS Warmte- en Koeltechniek uit Breda installeert cv-ketels, ventilatie en airconditioning

AWS levert al meer dan 30 jaar diensten als installateur. Wij zijn begonnen als AardgasWarmteService en zijn met onze tijd meegegaan. Naast het leveren van cv-ketels en radiatoren, installeren wij airconditioning en ventilatie. Met 20 medewerkers bedienen wij groot Breda en voorzien wij woningen en kantoren van warmte en airconditioning. In de herfst en winter leggen wij hoofdzakelijk cv-installaties aan, en in de lente en zomer airconditioning. Ook voor ventilatie en duurzame oplossingen staan wij voor u klaar. Onze thuisbasis is Breda en bedienen naast Breda, de wijde omgeving rond Breda.

Kantoren en installaties

Met onze hoge kwaliteitsnormen komen onze installaties in veel showrooms en kantoren in Breda terecht, waaronder advocatenkantoren en notarissenkantoren. Ook ventilatie en duurzame oplossingen nemen we in de grote installaties mee. Met onze ervaring maken wij calculaties en adviseren u in de juiste installatie, die past bij uw wensen.

Aanpassingsvermogen

Als wij in uw kantoor aan het werk zijn, dan merkt u ons nauwelijks op. Mocht er op een zeker moment niet in een kantoor gewerkt kunnen worden, dan gaan wij ergens anders aan de slag. Onze monteurs hebben hiervoor alle begrip en hebben een groot aanpassingsvermogen, in elke situatie. Ook u en uw medewerkers hebben deadlines.

Subsidie

Wij hebben dagelijks te maken met installaties en mogelijke subsidies. Heeft u vragen over subsidies, dan kunnen wij u daar goed in adviseren.

Lange relatie met onze leveranciers en klanten

Wij staan in onze relatie met klanten en leveranciers voor een langdurige en duurzame relatie. Dat hebben wij de afgelopen 30 jaar bewezen en dat is ons bestaansrecht. Daarnaast zijn al onze monteurs VCA gecertificeerd en u kunt er van op aan dat zij veilig, volgens de VCA normen, werken.

Showroom

Voor onze klanten hebben wij een showroom, waar onze belangrijkste producten te zien zijn en waar u advies op maat krijgt. Lees meer over onze showroom.

Keurmerken

Wij zijn in het bezit van de volgende keurmerken.

  • UNETO-VNI
  • NVKL (keurmerk installatietechniek, koudetechniek en klimaatbeheersing)
  • Al ons personeel is VCA gecertificeerd

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op!

Onze showroom is alleen op afspraak geopend.