CV-ketel

Een cv-ketel van Nefit of Remeha voor comfort in uw huis

Wij zijn als installateur uit Breda gespecialiseerd in het vervangen van uw cv-ketel. Omdat wij kwaliteit leveren, maken wij slechts gebruik van de beste merken zoals Nefit en Remeha. Met Nefit hebben wij een langdurige relatie, omdat zij de kwaliteit bieden die wij graag aan u leveren. Zij hebben ons nog nooit teleurgesteld. Daarnaast werken wij met hoogwaardige radiatoren zoals die van Henrad en Instamat. De convectoren die wij leveren zijn van Jaga. Ook voor duurzame oplossingen als zonneboilers en warmtepompen bent u bij ons aan het juiste adres. Als u ons uw wensen vertelt, dan geven wij u advies op maat. U bent ook welkom in onze showroom.

cv-ketel

Cv-ketel huren

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? In samenwerking met Abel&co bieden we de mogelijkheid aan om een cv-ketel te huren. U huurt voor een periode van minimaal 12 jaar een cv-ketel en betaalt maandelijks een vast bedrag. Dit is inclusief service en onderhoud, zodat de cv-ketel in optimale conditie blijft.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan dient u de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op te tellen.

Wilt u meer weten over de cv-ketel of het huren van een cv-ketel?

Onze showroom is alleen op afspraak geopend.