Slimme thermostaten

Temperatuursregelingsystemen en thermostaten

Er zijn verschillende systemen om de temperatuur in huis te regelen. Elk systeem heeft haar eigen kenmerken en voordelen, afhankelijk van uw wensen. Wilt u weten welk systeem het beste bij u past? Als u uw wensen vertelt, dan vertellen wij u wat het beste bij u past.

Honeywell Evohome, in elke ruimte de juiste temperatuur

Met Evohome van Honeywell kunt u via een handig bedieningspaneel de temperatuur in elke ruimte regelen. Evohome is zelflerend en berekent hoeveel tijd er nodig is om het huis te verwarmen. Daarnaast denkt het systeem mee als u bijvoorbeeld naar bed gaat. Evohome is op afstand te bedienen, dus als u overwerkt kunt u de verwarming vanaf kantoor uit of aan zetten. Installateur AWS is dealer van Evohome van Honeywell.

Nefit Easy, de slimme thermostaat

Met de thermostaat Easy van Nefit kunt u op afstand de temperatuur in huis zien en deze regelen. Easy is ook als app te gebruiken voor op uw smartphone of benaderbaar via een webapplicatie. Easy herkent gebruikspatronen en stelt zichzelf in. Daarnaast meet Easy het energieverbruik en de CO2 uitstoot. Het systeem herkent wanneer je thuis bent en wanneer je weggaat. Mocht zich een probleem voordoen, dan informeert Nefit Easy ons en kunnen wij een afspraak maken om het probleem te verhelpen.

Heeft u een vragen?

Wilt u meer weten over de verschillende systemen om temperatuur in huis te regelen?

Onze showroom is alleen op afspraak geopend.