Thermostaten

Temperatuursregelingsystemen en thermostaten

Er zijn verschillende systemen om de temperatuur in huis te regelen. Elk systeem heeft haar eigen kenmerken en voordelen, afhankelijk van uw wensen. Wilt u weten welk systeem het beste bij u past? Als u uw wensen vertelt, dan vertellen wij u wat het beste bij u past.

Honeywell Evohome, in elke ruimte de juiste temperatuur

Met Evohome van Honeywell kunt u via een handig bedieningspaneel de temperatuur in elke ruimte regelen. Evohome is zelflerend en berekent hoeveel tijd er nodig is om het huis te verwarmen. Daarnaast denkt het systeem mee als u bijvoorbeeld naar bed gaat. Evohome is op afstand te bedienen, dus als u overwerkt kunt u de verwarming vanaf kantoor uit of aan zetten. Installateur AWS is dealer van Evohome van Honeywell.

Nefit Easy, de slimme thermostaat

Met de thermostaat Easy van Nefit kunt u op afstand de temperatuur in huis zien en deze regelen. Easy is ook als app te gebruiken voor op uw smartphone of benaderbaar via een webapplicatie. Easy herkent gebruikspatronen en stelt zichzelf in. Daarnaast meet Easy het energieverbruik en de CO2 uitstoot. Het systeem herkent wanneer je thuis bent en wanneer je weggaat. Mocht zich een probleem voordoen, dan informeert Nefit Easy ons en kunnen wij een afspraak maken om het probleem te verhelpen.

Itho-Daalderop SpIDer, thermostaat en ventilatie regelaar

Met de SpIDer van Itho-Daalderop kunt u niet alleen op afstand de temperatuur regelen in huis, maar ook uw ventilatie aansturen. Daarnaast kunt u de ventilatie en temperatuur met een klokregelaar, of op afstand regelen. Met de SpIDer Powerplug kunt u via een app, of via het web uw SpIDer aan of uitzetten. Met SpIDer kunt u ook inzicht krijgen in het binnenklimaat in huis en in verschillende zones in huis de temperatuur regelen.

Wilt u meer weten over de verschillende systemen om temperatuur in huis te regelen, neem dan contact met ons op, of bel: 076-5600330.