Cv-ketel

Een cv-ketel van Nefit of Remeha voor comfort in uw huis

Wij zijn als installateur uit Breda gespecialiseerd in het vervangen van uw cv-ketel. Omdat wij kwaliteit leveren, maken wij slechts gebruik van de beste merken zoals Nefit en Remeha. Met Nefit hebben wij een langdurige relatie, omdat zij de kwaliteit bieden die wij graag aan u leveren. Zij hebben ons nog nooit teleurgesteld. Daarnaast werken wij met hoogwaardige radiatoren zoals die van Henrad en Instamat. De convectoren die wij leveren zijn van Jaga. Ook voor duurzame oplossingen als zonneboilers en warmte-
pompen bent u bij ons aan het juiste adres. Als u ons uw wensen vertelt, dan geven wij u advies op maat. U bent ook welkom in onze showroom.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Wilt u meer weten over een cv-ketel huren of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op, of bel: 076-5600330.