AWS airconditioning

Diensten

Installateur AWS uit Breda en haar diensten

AWS is een echt Bredaas bedrijf en heeft met meer dan 30 jaar ervaring in vele woningen comfort gebracht. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die installateur AWS aanbiedt. Wij bieden onze diensten aan zowel zakelijke afnemers, zoals vastgoedeigenaren, als aan particulieren.

Verwarming en cv-ketel

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel, verwarming, radiatoren of convectoren, dan kunnen we dit voor u verzorgen. Lees meer over cv-ketel.

Service & onderhoud

Voor service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Voor storingen staan wij voor u klaar. Lees meer over service & onderhoud.

Ventilatie

Wij staan voor u klaar om uw ventilatiesysteem aan te passen of te onderhouden. Zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers. Lees meer over ventilatie.

Airconditioning

Ook in de zomer brengen wij comfort in uw huis. Op de warme zomerse dagen kunt u uw huis koel houden en 's nachts lekker slapen. Lees meer over airconditioning.

Duurzame energie

Als u op duurzame wijze zelf energie wilt opwekken met zonnepanelen, warmtepompen of zonneboilers, dan kunnen wij u hierin adviseren en het installeren. Lees meer over duurzame energie.

Thermostaten

Er zijn verschillende temperatuursregelingsystemen en thermostaten op de markt. De meest belangrijke zetten wij voor u op een rij. Lees meer over onze thermostaten.

Heeft u vragen over onze diensten, duurzaamheid of service en onderhoud, neem dan contact met ons op, of bel: 076-5600330.