Vacature “Gedegen Vakman”

Wat houdt de functie in?

Je verricht zorgvuldig en zelfstandig of in team verband alle voorkomende installatiewerkzaamheden van centrale verwarmingsinstallaties, luchtbehandeling systemen, warmtepomp systemen en duurzame energie oplossingen bij zowel particulieren als bedrijven. Je draait op toerbeurt mee in een storingsdienst van 1 week.

 

Taken en verantwoordelijkheden

 Als monteur ga je op pad met een duidelijke instructie en ga je met modern materiaal en materieel de weg op. Je voert het werk vakkundig uit en je legt helder aan de klant uit welke werkzaamheden je verricht hebt. Uiteraard zorg je ervoor dat de administratie op orde is.

Wat vragen we van je?

Je bent een ervaren, klantgerichte monteur met passie en toewijding voor de installatietechniek. Je houdt de ontwikkelingen op je vakgebied goed bij. Je vindt het leuk om vaak op verschillende locatie te werken en komt ook buiten kantoortijd in actie. Zelfstandig, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die op je lijf geschreven zijn.

Wat je verder meebrengt:

Buiten de nodige relevante afgeronde opleidingen in de installatietechniek op minimaal nivo 3 zijn enkele jaren ervaring in gelijkwaardige functie een pré. Goede communicatieve vaardigheden, proactief, zelfstandig, nette en gestructureerde werkwijze en geen 9 tot 5 mentaliteit zijn een vanzelfsprekendheid.

Wij bieden:

Een afwisselende, zelfstandige functie binnen een moderne organisatie met een informele en collegiale sfeer, gericht op samenwerking en kennisdeling. Je mag rekenen op collega's met liefde voor techniek en doorgroei mogelijkheden behoren tot de mogelijkheid. Arbeidsvoorwaarden volgens cao Klein Metaal en scholingsmogelijkheden.

 

Extra informatie gewenst of vragen?

Bel Corné Balemans: 076 – 5600330 of mail corne@aws-breda.nl

 

 

Profiel AWS Warmte- & Koeltechniek b.v.

AWS Warmte & Koeltechniek b.v. in Breda is een modern installatiebedrijf dat zich richt op installatie, service en onderhoud van CV en airco installaties. Daarnaast ligt het accent van de onderneming op duurzame methoden van warmte- en koude techniek. Hierbij kunt u denken aan zonneboilers (verwarming van water middels panelen), PV-panelen (opwekken van stroom middels panelen), warmtepompen en kachels in combinatie met uw bestaande installatie(s).

AWS werkt voor zowel de particuliere klant als de zakelijke relatie in geheel Zuid en West Nederland. Kenmerkend voor AWS zijn kwaliteit van werken, servicegerichtheid en netheid.

AWS heeft een afdeling Projecten die nieuwe installaties plaatst en bestaande installaties aanpast bij particulieren en zakelijke klanten. De projectleiders van deze afdeling zorgen voor de juiste inventarisatie gevolgd door een scherpe offerte, waarna een opdrachtbevestiging het project voorbereid en uitgevoerd wordt. Na de oplevering van de installatie wordt er vrijblijvend een service- & onderhoudscontract aangeboden, zodat uw installatie in optimale conditie blijft zonder dat u daar zelf aan hoeft te denken.

Naast de afdeling Projecten heeft AWS de afdeling Service & Onderhoud. Deze afdeling zorgt ervoor dat alle installaties van bestaande klanten periodiek onderhoud krijgen en dat bij storingen de klant spoedig en goed geholpen wordt. De servicemonteurs van AWS verhelpen ook storingen buiten kantoortijden, zodat de klant snel weer de juiste omgevingstemperatuur ervaart.